Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

woensdag 2 april 2014

Vervoer

Bij Max op school werken ze vaak met een thema. Deze keer is het thema vervoer. Nu kun je natuurlijk in de klas veel dingen doen met vervoer, maar is het niet veel leuker om ook actief met het thema bezig te zijn. En zo gebeurde het dat Max in de week van de trein naar het treinstation is geweest, een kaartje heeft gekocht en 1 halte met de trein heeft gereisd.
 De volgende week stond de waterbus centraal en laat het nu net lekker weer zijn, dus hop met de waterbus naar de Merwelanden geweest, daar heerlijk in de speeltuin gespeeld en de meegenomen boterhammen verorberd.
 En vorige week stond het vliegtuig centraal, helaas was het budget niet toereikend om een vliegreisje te maken, maar naar de vliegtuigen kijken kon wel. Dus huppekee naar vliegveld Zestienhoven!
Jullie begrijpen vast wel dat wij nog steeds heel blij zijn met de schoolkeuze voor Max.

2 opmerkingen:

  1. Die waterbus is voor ieder kind een belevenis en ook de vliegtuigen bij Zestienhoven zijn voor de kinderen een magisch iets en puur genieten!
    Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whow wat leuk, dat zijn nog eens klassen uitjes, en jij hebt het bloggen ook weer te pakken. Toppertjes jullie allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen