Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

dinsdag 15 april 2014

Schoolreis 2014

Vanaf Lieke haar eerste schooljaar mag ik mee op schoolreis (bij Max mogen er helemaal geen ouders mee, waarschijnlijk omdat de verhouding kind leerkracht al goed verdeeld is). Dit jaar had ik tegen de juf gezegd dat ik het niet meer ging doen, natuurlijk is het leuk maar het kan ook best intensief zijn en er zijn over het algemeen genoeg ouders te vinden die ook mee willen. Nou daar trapte deze juf niet in :-), ze wilde heel graag dat ik ook meeging en dus heb ik me weten over te halen. Achteraf ben ik daar heel blij mee want ik heb echt nog nooit zo'n relaxte schoolreis meegemaakt. Afgelopen vrijdag was het zo ver, de reis ging naar Rhenen, Ouwehands Dierenpark. Het weer zat alles mee en de kinderen hebben de ochtend doorgebracht in het RavotAapia en de begeleiders zaten heerlijk van de zon te genieten.

Hieronder zie je Lieke een trucje doen.

Na de lunch zijn we met de kinderen door de dierentuin getrokken. Ook hebben we nog naar de zeeleeuwenshow gekeken en als laatste hebben we een bezoekje gebracht aan het nieuwe gorilla verblijf, geweldig! En toen was het alweer tijd om huiswaarts te gaan, geen file niks, dus lekker vroeg thuis.
 Juf .... mag ik volgend jaar weer mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten