Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

dinsdag 22 april 2014

gehaald!


Oh oh het is toch allemaal wat, vorige week opeens te horen krijgen dat er proefgezwommen kon worden en daarna afzwemmen. Nu kwam de datum van het proefzwemmen niet uit omdat Max die dag op schoolreis gaat, dus had ik gevraagd of het tijdens de les kon. Dit was geen mogelijkheid, maar wel afgelopen vrijdag. Toevallig was Max bij mijn ouders logeren, dus die zouden het proefzwemmen voor hun rekening nemen. Wat bleek bij aankomst, dat het niet om proefzwemmen ging, maar om certificaat zwemmen!
Oh oh, alles was anders en tot overmaat van ramp moest Max ook nog eens in een voor hem onbekend bad zwemmen. Juf Astrid is heel rustig op Max gaan inpraten en heeft hem toch zover gekregen dat hij alles heeft gedaan en aan het einde kreeg hij dan zijn certificaat. Toch wel een anticlimax op een heel leuk gebeuren. Ik heb daarom besloten om vandaag gewoon naar de zwemles te gaan en aan te geven dat dit voor Max de laatste zwemles zou zijn. Hij dacht dus nu dat hij diploma ging zwemmen. De medaille die ik had gekocht ging mee, de zelfgebakken en versierde dolfijnen koekjes gingen mee en de traktatie voor de juf ging mee. Max had er zin in. Aan het einde van de les mocht hij op de stoel in het water staan en hebben de kinderen voor hem gezongen, kreeg hij de medaille van de juf om en heeft hij de koekjes getrakteerd. Nu is het voor mij en hopelijk ook voor Max goed afgesloten.
https://www.facebook.com/photo.php?v=559128500873612&l=2779685539301858463

2 opmerkingen:

 1. wat goed!!
  max vertelde op school al dat hij voor de laatste keer ging zwemmen, maar toen wist ik niet dat hij het al gehaald had!
  knap hoor max!!
  groetjes peter en pieta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toppertje. Wie had ooit gedacht dat hij zou gaan afzwemmen. GEFELICITEERD.

  BeantwoordenVerwijderen