Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

donderdag 21 juni 2012

Geslaagd

Je ziet in het dorp nu veel tassen met een vlag ophangen om te laten zien dat er iemand geslaagd is voor school, maar dat bedoel ik niet met geslaagd als titel van dit blogje. Ik bedoel dat het feest van de twee juffen in de klas van Lieke geslaagd was. Allereerst hebben we gezongen en de juffen gingen zelfs op de tafel staan, de kinderen vonden dat helemaal te gek! In mijn tas zaten 8 kadootjes ingepakt en de vlag wilde ik zelf geven, bleven er nog 7 over om te geven door de kinderen. Ik vond het wel leuk om de kinderen die volgend jaar naar groep 3 gaan, die eer te geven en dat waren er precies 7. Eerst kregen ze heel veel kleertjes voor de nu nog naakte poppen in de poppenhoek. Ze dachten dat het voor hun was, maar ja de maten waren veel te klein en toen de kinderen vertelden dat het voor de poppen was ging er een lampje branden bij de juf :-). Het spelletje voor de spelletjesochtend vonden ze ook erg leuk. Daarna de dokters spullen uitgepakt en dat was wat. Juf Karin voelde zich plotseling niet zo lekker, dus de spullen konden meteen gebruikt worden en dokter Max (in de musical speel hij ook dokter, dus hij kon het heel goed) kwam in actie samen met zuster Amelia. Het was echt heel leuk en grappig. Als laatste de vlag en zowel de juffen als de kinderen vonden het erg leuk geworden.
Daarna met z'n allen, dus ook de andere 3 kleuterklassen naar de speeltuin. Daar konden de kinderen lekker spelen en ravotten. Het weer was precies goed en het snoepje, drinken en ijsje gingen er goed in bij de kinderen. Om 12.00 uur konden de kinderen door de ouders opgehaald worden.
Alles is prima verlopen, een geslaagde dag dus!


2 opmerkingen: