Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

maandag 25 juni 2012

Familiedag

Had ik vrijdag al verteld dat we zaterdag familiedag hadden, gelukkig dus niet zondag zoals we het meestal doen want dan waren we toch wel behoorlijk nat geregend. Zaterdag dus met z'n allen beginnen bij de schaapskooi in Ottoland. We werden verwelkomd met koffie of thee en zelfgebakken kruidcake. De kinderen konden heerlijk spelen in de grote schuur met de hond. Daarna kregen we allemaal een knapzak mee en moesten we de herder gaan zoeken (dit was nog een stukje met de auto rijden) om met hem en zijn kudde schapen een stukje mee te wandelen. De kinderen vonden het allemaal geweldig. Lieke voelde zich al na 5 minuten een echte herder en liep de schapen behoorlijk te commanderen. Max vond het ook erg leuk. Na een tijdje wandelen was het tijd om te lunchen en gingen we allemaal eens kijken wat er in de knapzak zat. Max moest plassen, maar geen wc in de buurt natuurlijk. Nou dat was best wel even een dingetje voor hem, want ja plassen doe je op de wc en niet in de natuur. Uiteindelijk won de drang toch van de structuur en heeft hij het gedaan, voor de eerste keer geplast in het gras! Ging natuurlijk niet zonder ongelukje, maar hij was er zelf best trots op "mama, ik kan plassen in het gras" zei hij.
Na de lunch kregen we nog uitleg over de schapen en de honden en toen waren de kinderen het eigenlijk wel een beetje zat, dus terug naar de auto. Vlak bij de auto was nog een leuk terrein met glijbaan, wip wap en klimrek dus konden de kinderen zich nog uitleven. Daarna richting Streefkerk waar we heerlijk buiten hebben genoten van het weer en elkaar. Als afsluiting een bbq en toen was het tijd om weer naar huis te gaan. Een heerlijke dag.

3 opmerkingen:

 1. Miranda de Kreij25 juni 2012 om 20:50

  Superleuk, en heerlijk dat de kids zo hebben genoten. Toppie Sandra :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel leuk uit. Het lijkt wel of Lieke aan de schapenkeuring bezig is (lol). Moet ik onthouden voor als wij weer eens wat moeten organiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Gerda, dat was inderdaad een soort keuring. Ze keek samen met nichtje Bowien of er misschien uieren aanwezig waren :-)

   Verwijderen