Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

dinsdag 19 juni 2012

Feest in de klas

nou ja in de klas, in de speeltuin. Vandaag vieren alle kleuter onderwijzers hun verjaardag voor de kinderen. Omdat het mijn laatste jaar in de klas is, wilde ik iets achter laten wat blijvend is. Van vriendin Jolanda kreeg ik een leuk idee mee, een vlaggenlijn. Voor de mei vakantie heb ik alle kinderen een blanco stoffen vlag gegeven en gevraagd of ze die wilde versieren. Vorige week ben ik aan de slag gegaan met alle ingeleverde vlaggen (helaas zijn ze niet allemaal teruggekomen, maar dit was ingecalculeerd) en het resultaat is echt heel leuk geworden. Nu kan er dus bij elk feest in de klas een vlaggenlijn opgehangen worden.
Verder hebben we nog geld ingezameld en leuke dingen voor in de klas gekocht. De beiden juffen willen heel graag iets waar de kinderen iets aan hebben, dus daar hebben wij gehoor aan gegeven. Een hele outfit met toebehoren van een dokter, kleding voor de poppen en nog een leuk spelletje voor de spelletjes ochtenden. Nu maar hopen dat de juffen er ook echt blij mee zijn.

2 opmerkingen:

 1. Die juffen zullen er vast heel blij mee zijn en jullie ideeën zijn echt heel leuk en origineel!
  Fijne dag
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De vlaggen zien er erg leuk uit, jammer dat ze niet allemaal terug gekomen zijn, maar hij is toch leuk.
  Is je blog ook ineens Roze geworden. Had je zin in iets anders?

  BeantwoordenVerwijderen