Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

vrijdag 15 juni 2012

100! en weer stapje dichter bij het einde

Dit is mijn 100ste bericht alweer.

Gisteren eindelijk weer verder gegaan met de quilt voor neef Ivar. De biezen zijn eraan gezet en mijn moeder heeft de quilt mee naar huis genomen zodat zij het verder af kan maken. Nu nog het label maken. Wil dit eens proberen met een geprinte tekst op stof, maar daarvoor moet ik de tekst spiegelen en dit is me tot nu toe niet gelukt. Heb ik toch Cristian voor nodig ben ik bang, maar ja die heeft het super druk op zijn werk en volgende week examen van school dus mocht er iemand zijn die het ook weet.....
Nu het einde in zicht is, is er ook ruimte om na te denken over het volgende gezamenlijke project, een quilt voor nicht Bowien. Misschien hebben we eindelijk een passend patroon gevonden en dan kunnen we op stoffen jacht. Oktober lijkt nog heel ver weg, maar tijd gaat snel en wij (mijn moeder en ik) houden erg van het kan maar geregeld zijn dus wie weet kunnen we binnenkort weer naar de Quiltbee in Dordrecht.

Iedereen fijn weekend en dinsdag kan ik jullie nog iets leuks laten zien, al zeg ik het zelf :-)

2 opmerkingen:

  1. Gaat super die quilt van jullie, ben benieuwd naar het eind resultaat.
    In spiegelbeeld printen kun je meestal bij je printerinstellingen veranderen net voor je gaat afdrukken bij papierinstellingen of papierformaat of zo? Moet jou ook lukken.
    Veel succes nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je 100e bericht. Dat moet ik ook eens na gaan kijken bij mij, hoever ik ben. En je maakt ons natuurlijk heel nieuwsgierig naar dinsdag.

    BeantwoordenVerwijderen