Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

maandag 5 december 2011

Pauze

Zo daar ben ik dan weer. Onbedoeld en ongewild heb ik een pauze gehad. Na Lieke haar verjaardag merkte ik dat ik toch wel iets te veel hooi op mijn vork had genomen en dat ik erg moe was. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk, nergens zin in. Alles ging natuurlijk wel gewoon door maar had geen zin om te schrijven en toen werd ik ook nog eens ziek. Niet zo maar, maar een flinke griep heb ik gehad. Ruim een week ben ik in de weer geweest en nu ben ik weer zo goed als opgeknapt, alleen is Max vorige week ook ziek geworden en die is nu nog wel thuis. Dus ondanks dat ik weer redelijk opgeknapt ben, ben ik nog steeds beperkt.

1 opmerking:

  1. Sandra, ik dacht al dat er iets niet in de haak was. Het was hier te stil. Heel verstandig om het even rustig aan te doen. Ik heb eind van de week de drukte van Amy haar verjaardag en feestje en ben nu al blij als ik het weer gehad heb, hoe leuk ik het ook voor haar vind. Beterschap met Max.

    BeantwoordenVerwijderen