Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

dinsdag 13 december 2011

Schaatsen

Afgelopen zondag was er in het centrum een leuke activiteit voor Lieke. Omdat het de decembermaand is, is er een kleine schaatsbaan geplaatst en afgelopen zondag kon je er schaatsen met Disney figuren. Vorig jaar was Lieke ook geweest en dit jaar wilde ze weer. Helaas was het dit jaar een stuk drukker en waren alle schaatsen uitgeleend. Gelukkig had papa d'r eigen glijders bij, maar dit was wel tegen het zere been van mevrouwtje omdat ze nu toch wel op echte schaatsen kan rijden. Het was kiezen of delen, naar huis of op je glijders schaatsen. Voor het laatste heeft ze dan toch gekozen, maar onder luid protest. Het valt ook allemaal niet mee voor onze 6-jarige hummel hoor :-). Samen met vriendin Febe een uur in de rij gestaan om geschminkt te worden en na nog wat op de baan geschaatst te hebben weer naar huis. Toch weer een leuke dag zou ik zo zeggen!

1 opmerking:

  1. Hier gingen ze er met school ook naar toe, maar ik weet niet of het dit jaar ook is bij ons in het dorp. Zo te zien toch wel genoten, die meiden. Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen