Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

donderdag 22 december 2011

Fijne feestdagen!

Goh wat gaat de tijd snel in de weken. Gisteren op de school van Lieke Kerstfeest gevierd. Alle kinderen kwamen mooi aangekleed de klas in en we zijn dan ook begonnen met een kleine modeshow. Daarna mochten de kinderen lekker eten van al het lekkers en dat hebben ze gedaan hoor! Op een gegeven moment ging een juffrouw in de klas een boek lezen en konden alle moeders die aanwezig waren alvast de boel opruimen. Daarna nog lekker toetje eten en toen was het feest alweer voorbij. Voor sommige precies op tijd want die waren moe en anderen, waaronder Lieke, wilde eigenlijk nog heel graag blijven en niets missen.
Ik zal de komende tijd nog niet veel blogverhalen plaatsen want ik ben nog een beetje toe aan rust en ga die dan ook heerlijk pakken. Vanaf hier wil ik iedereen een hele fijne Kerstdagen toe wensen en ook voor diegene met vrije dagen fijne vakantie.

2 opmerkingen:

  1. Sandra, fijne dagen voor jouw en je gezin. Geniet van de vrije dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Sandra,

    Het was even kort vanmiddag op school maar ik wens je een fijne kerst met je gezin, hopelijk knapt Max snel weer op. En als Lieke zich verveelt in de kerstvakantie is ze welkom om te komen spelen hoor.

    liefs Natascha

    BeantwoordenVerwijderen