Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

maandag 10 oktober 2011

Weekend

Zo het weekend is weer voorbij en we hebben het leuk gehad. Zaterdag is altijd een drukke dag. Max naar de paardrijles, Lieke naar de scouting en ik werken bij de post. 's Middags hebben we voor Lieke haar verjaardag alvast een "nieuwe" fiets gekocht en daarna meteen door naar opa en oma de Vries. Neef Ivar en zijn zusje Bowien waren er ook dus dat was dolle pret. Ivar had 's ochtends zijn zwemdiploma A gehaald, vonden wij super knap natuurlijk. Thuisgekomen een snelle hap gegeten en de kids lekker naar bed.
Zondag hadden we een uitnodiging van de Cliniclowns gehad voor een daagje Zandvoort, maar het weer zat niet mee dus hebben we besloten thuis te blijven. Lekker lummelen zoals dat heet. Voor Max is dat natuurlijk helemaal niets en voor hem hebben we dan ook een beetje structuur aangehouden, maar ook hij heeft heerlijk in bad gezeten en gespeeld met de playmobiel paardjes. Voor ons is dit nieuw, want Max kan eigenlijk niet zo goed spelen, maar de laatste tijd komt daar een kleine verandering in en daar zijn wij erg trots op. Lieke wilde dolgraag op haar fiets fietsen, dus regenpak opgezocht en rijden maar! 's Middags naar andere opa en oma want het wekelijkse patat eten was een dag opgeschoven.
Al met al goed weekend dus, en hoe was jullie weekend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten