Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

dinsdag 4 oktober 2011

Tommie

Zondag zijn we weer eens naar het zwembad geweest met z'n vieren. Lieke zit met lessen tegen een briefje (dit betekent dat je dan mag proef zwemmen voor het afzwemmen) aan en dus wilde ik nog een extra training doen :-). Max zit nog helemaal tegen niks aan, maar we zijn echt super trots op hem, want hij gaat hartstikke goed. In Sliedrecht is het in het weekend van 9.00 - 11.00 uur oefen uur en dan mogen de kinderen zonder diploma in het oefenbad zonder bandjes zwemmen. Max geniet daar zo van, hij springt in het diepe (met zijn handen tegen elkaar, want dat ziet hij Lieke doen met duiken :-)), hij ligt op zijn rug te trappelen en hij "zwemt" helemaal vrij! Ja het is echt helemaal geweldig. Na een uurtje gaan we even een koekje eten en wat drinken, maar dan snel weer in het water.
's Middags thuis hebben we niet zoveel meer gedaan want het is best intensief hoor, 3 uur zwemmen. Tommie, je weet wel de buurtkat, kwam ook weer eens in de tuin en Max vindt dat ook wel wat. Jammer dat hij allergisch is, maar zo af en toe mag hij best even aaien en kijk ze beiden eens genieten!

1 opmerking:

  1. Wat fijn dat ze allebei zo van het zwemmen kunnen genieten en wat een schat van een buurtkat!

    Groetjes,

    Ellen
    http://elliesquiltplace.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen