Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

vrijdag 28 oktober 2011

A!

Gisteren was het dan zover, afzwemmen voor diploma A.
Uit school was er weinig tijd om zich zenuwachtig te maken want we moesten meteen omkleden en vertrekken. Wat een leuk gezicht was dat, alle kinderen in hetzelfde t-shirt bij de startblokken. Het zwembad was versierd, de zwemjuffen hadden een mooie bloemenkrans om en er waren ook nog 2 clowns die de kinderen aan het lachen maakten. Eerst een rondje langs alle ouders en toen ging het echt beginnen. Lieke deed heel erg haar best en zwom zo hard dat ze over een ander kindje heen zwom. Bij het laatste onderdeel watertrappelen, mochten de ouders ook in het water en Lieke wilde heel graag dat ik dat ook deed, dus daar ging ik dan met kleren en al (had er wel op gerekend hoor). Toen was het nog even spannend omdat de hoofdjuf zei dat ze gingen overleggen of iedereen het diploma had verdiend, maar gelukkig was dat het geval :-). Daarna aankleden en diploma in ontvangst nemen. Oma de Vries had kadootjes meegenomen en ze mocht ook nog een ijsje halen en thuis had oma Stieding nog een kado en papa en mama ook en er lagen nog kaarten op haar te wachten, echt een feest!

3 opmerkingen:

 1. Nou Lieke, geweldig hoor van harte. En dat mama ook nog te water ging. Gelukkig bij geen van vijven hoor hoeven doen ;-) En nu op naar B?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd lieke met je zwemdiploma A. Goed gedaan. Heel veel plezier met zwemmen, en doe je best voor B dan heb je hem zo.
  Groeten ook van Martijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Lieke! Goed gedaan hoor!

  Groetjes,
  Ellen
  http://elliesquiltplace.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen