Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

vrijdag 14 oktober 2011

Verwend

Voor iemand die haar verjaardag niet viert, ben ik enorm verwend. Ik heb heel veel lieve krabbels (via hyves) gekregen, sms-jes, echte kaarten, live felicitaties en bloemen. Daarnaast heb ik toch ook nog kado's gekregen. Van Cristian en de kinderen heb ik zelfs een wii gekregen! Ik wil graag wat aan mijn "goddelijke" lijf doen en dus wilde ik wel wii fit. Voor Cristian en de kinderen zijn er dan de andere spelletjes, mooie deal toch? 's Avonds ben ik wel gewoon naar mijn werk (achter de bar bij de sportschool) gegaan en ook daar werd ik nog verwend. Eén hele lieve vrouw had voor mij een chocolade truffeltaart, van Koekela te Rotterdam meegenomen, goddelijk!

Lieke moest gisteren ook nog proef zwemmen en dat ging hartstikke goed, dus nu mag ze voor het echie op donderdag 27 oktober afzwemmen! Wat een verjaardag!

1 opmerking:

  1. Sandra nog van harte met je verjaardag! Je bent heerlijk verwend en wat een leuke cadeaus. En natuurlijk Lieke gefeliciteerd. Dat voelt zo geweldig als je kind mag afzwemmen. Ik weet het uit ervaring (lol). Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen