Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

dinsdag 10 januari 2012

Zondag

Zondag, de laatste dag van de vakantie hebben we lekker een rustige dag gehouden. Dat is nog best wel eens lastig met Max omdat hij toch structuur nodig heeft. Soms zou je ook wel eens een heerlijke pyjama dag willen houden en kijken wat de dag ons brengt, maar ja dat gaat nu eenmaal niet en we maken er gewoon iets anders lekker van. Lieke wilde heel graag met papa gaan vliegeren en ik bleef met Max thuis. Van Sinterklaas had Max een ministeck gekregen en zondag was dus een mooie dag om daar mee aan de slag te gaan. Max vindt het echt heel leuk om dit samen te doen en ik vind het bijzonder knap dat hij het geduld heeft om die kleine stukjes in die kleine gaatjes te doen. Soms gaat het even mis, dan is er verwarring, maar over het algemeen is het hartstikke goed gegaan en na een uur was de kikker klaar.
Na het middageten (vriendin Febe was er ook bijgekomen) gingen de kinderen koekjes maken. Dat blijft ook altijd leuk om te doen. De meiden waren heerlijk zelf aan de slag en Max heb ik een beetje meegeholpen. En zo was onze zondag een geslaagde zondag.

1 opmerking:

  1. Hartstikke knap van Max en die koekjes zijn vast allemaal al op.

    BeantwoordenVerwijderen