Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

vrijdag 27 januari 2012

9 jaar!


Vandaag is het alweer 9 jaar geleden dat Max, via de geplande keizersnede, is geboren. Goh, wat gaat de tijd snel en wat is er veel gebeurd in die 9 jaar. Van twee mensen die heel graag papa en mama wilden worden en eigenlijk niet veel van kinderen wisten tot nu al 9 jaar verder. Inmiddels weten we natuurlijk veel meer wat het betekent om ouders te zijn en natuurlijk is het met een kind zoals Max toch weer net even wat anders en laat Lieke ons zien hoe het ook kan. Maar toch, ondanks dat het niet altijd gemakkelijk is, laat Max ons zo met de beide benen op de grond staan en laat hij ons genieten van de kleine stapjes die hij maakt in zijn ontwikkeling. Echt een kind zoals Max is een verrijking in je leven.
En die lieve schat is vandaag dus jarig. Vanmiddag gaan we samen op school trakteren, ik heb het redelijk simpel gehouden cupcakes met gezichtjes, en zondag gaan we het thuis vieren en dan mag ik wel een taart maken (resultaat volgt nog). Het grappige is, dat hij een paar jaar geleden niets van zijn verjaardag wilde weten en nu al sinds maandag loopt te vertellen dat hij jarig is!

2 opmerkingen:

  1. Lang zal ie leven, Lang zal ie leven in de gloria, in de gloria, hieperdepiep hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera hoera.
    heel veel plezier een zondag.
    Van harte gefeliciteerd met Max zijn verjaardag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte met Max zijn verjaardag en morgen een fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen