Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

zaterdag 14 april 2012

Gezellig


Het was weer eens tijd om samen iets te gaan en dus zijn Jolanda en ik vrijdag naar Den Bosch geweest.We hebben echt een geweldige dag in Den Bosch gehad. Met de auto, altijd spannend met mij, ging super goed. Geparkeerd bij het transferium en met de pendelbus zo in de stad. Als eersten zagen we een biologische markt, geweldig wat een mooie producten en natuurlijk kon ik het brood niet weerstaan. Eigenlijk wilden we een stadswandeling doen, maar ja hoe zat het met de tijd? Om 13.00 uur hadden we een high tea afgesproken (Jolanda had bij de thee gespaard voor de 2de persoon gratis) en we moesten een bezoekje brengen aan de Quilterij dus ja kiezen of kabelen zeggen ze dan geloof ik hè. We hebben toen maar besloten om gewoon wat rond te kijken en winkels in te gaan die wij samen leuk vinden en toen kwamen we een geweldige zaak tegen zeg, één met een heleboel knopen, lintjes, bandjes enzovoort. Er tegenover was nog een hele ruime stoffenwinkel dus ook die bezocht. Verder hebben we nog geneusd in Simon & Levelt, een kookwinkel, een kruidenzaak en natuurlijk in de quilwinkel. Niets gekocht maar wel hele leuke dingen gezien. Toen was het toch echt tijd om naar het DE café te gaan en onze high tea te nuttigen. Om eerlijk te zijn dachten we beetje weinig, maar achteraf was het echt wel genoeg, misschien iets te zoet zelf, maar toch wel erg lekker. Zelfs een nieuwe thee geproefd en die was echt super lekker. Beetje vol nog wat kledingwinkels bekeken, maar toen was het toch wel tijd om weer de auto op te zoeken en zelfs de terugreis ging bijzonder vlot en dat zonder navigatie haha.
Al met al een hele leuke dag die we zeker nog eens over gaan doen, op de high tea na dan, want een broodje is natuurlijk ook erg lekker. Trouwens 's avonds de boodschappen gedaan en wat denk je, die nieuwe thee lag bij ons al in de winkel dus die heb ik meteen maar meegenomen!

4 opmerkingen:

 1. Was echt een leuke dag. Ga vanmiddag ook kijken of ik die thee kan scoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm dat ziet er lekker uit! Fijn zo'n dagje samen! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig! en leuke (lekkere) foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmmm, heerlijk ziet het eruit. Die thee had mijn schoondochter overigens 2 weken geleden al ;-) Die vindt hem ook zo lekker. Hoofs is inderdaad een geweldige zaak. Nu vast nog lekker nagenieten.

  BeantwoordenVerwijderen