Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

vrijdag 27 april 2012

Allemaal naar de dokter

De laatste weken zijn de kinderen behoorlijk aan de beurt met bezoeken aan artsen of iets soortgelijks. Max loopt al een tijdje bij de CBT (voorheen stichting de Bijter) en de laatste keer dat we gingen, mocht hij alleen mee met de tandarts. Het gaat nu zo goed dat we pas over 3 maanden weer terug moeten. Daarnaast zijn we voor Max ook weer eens langs geweest bij de speciale schoenenzaak. Zijn huidige schoenen zien er behoorlijk afgesleten uit en de zomer komt er ook aan dus onze vraag was of er misschien iets van een open schoen mogelijk was. Open schoenen zijn er wel, maar werden niet aangeraden. Wat we beter konden doen was sandalen kopen van een bepaald merk en die speciaal bewaren voor de echte warme dagen (als die nog komen :-)). Daarnaast zijn er weer nieuwe schoenen besteld.
Maar Max was nog niet klaar hoor, we hadden ook een afspraak gemaakt voor de orthoptist (soort oogarts) en wat bleek Max moet een bril. Vanmorgen hebben we een mooie uitgezocht en die zal over een week klaar zijn en dan maar hopen dat hij hem op zal houden. Met het passen vond hij het maar niks en alles was volgens Max te klein, ben benieuwd.
En dan nog Lieke, zij moest een tijdje geleden naar de schoolarts en daar bleek dat haar oren niet goed hoorden. Op dat moment was ze ook verkouden dus een nieuwe gehoortest ingepland. Helaas bij de nieuwe test hoorde ze ook niet voldoende dus een verwijzing gekregen naar de KNO arts. Afgelopen maandag geweest en wat blijkt, ze heeft in beide oren een gaatje in haar trommelvlies wat dus het verminderde gehoor verklaard. Nu wil de arts een eigen gehoortest uitvoeren en aan de hand van die uitslag bepalen wat te doen.
Zo zie je maar we hebben het druk zat met de kinderen.

En dan word ik vandaag door de huisarts gebeld naar aanleiding van een bloedtest dat mijn schildklier te traag werkt, dus dat wordt een afspraak maken en waarschijnlijk aan de medicijnen.

1 opmerking:

  1. Dat is inderdaad een hele kluif al die doktersbezoeken en veel tijd kost je dat soort dingen. Ben benieuwd naar Max met een bril. Hopelijk went hij er snel aan. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen