Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

zaterdag 21 april 2012

B-diploma!

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver. Lieke moest voor haar B-diploma zwemmen. Hier ging nogal wat trammelant aan vooraf. Mevrouw is behoorlijk eigenwijs, wat soms echt wel te waarderen is, en vond dat ze het wel goed deed op de zwemles. De zwemjuf en ik hadden daar een andere mening over. Niet alleen Lieke, maar meerdere kindjes uit de les versloften een beetje en dat kan natuurlijk niet. Het is behoorlijk frustrerend om je kind zo te zien spelen tijdens de les, terwijl je weet dat ze het wel kan en dus niet allemaal laat zien. Ik heb van alles geprobeerd, maar kon niet tot Lieke doordringen om gek van te worden. Dacht ook echt dat het zo maar kon gebeuren dat zij de eerste zou zijn die zonder diploma naar huis ging. Gelukkig is het nu allemaal achter de rug en heeft ze het diploma binnen. Opa en oma Stieding waren er ook en daarvan kreeg ze een mooie prinsessentas gevuld met stiften en stickers. Oma de Vries was alleen gekomen (opa was op een kook workshop) en daarvan kreeg Lieke een nieuwe duikbril. Thuis had ik nog een verrassing voor haar, het harempakje was af. Helaas voor mij is het niet helemaal passend, dus moet nog wat kleine aanpassingen doen, maar ze was er erg blij mee.
Nu gaan we op ons gemak op zoek naar een nieuwe sport voor Lieke.

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met het diploma voor Lieke.
    Harem pakje ziet er leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog van harte met het zwemdiploma, dat had ik even gemist. Dat pakje staat geweldig en ja, ik kan me je frustratie voorstellen als ze het gewoon vertikken. Gelukkig is de buit nu binnen.

    BeantwoordenVerwijderen