Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

dinsdag 1 november 2011

November


Vandaag alweer de eerste van een nieuwe maand en dus tijd voor een wisseling in mijn quilthuisje. Een maand gaat eigenlijk best snel voorbij en hoewel het werk niet veel tijd in beslag neemt, was ik maar net op tijd klaar met het nieuwe quiltje. Ik vind het zelf weer een heel leuk quiltje geworden. Ellen van Elliesquiltplace heeft met eigenlijk simpele tekeningen een perfect ontwerp gemaakt. Ik ben weg van haar patronen! Nog één maand te gaan en alle maanden zijn klaar en dan hoef ik alleen maar in de gaten te houden wanneer ik moet wisselen.
De maand november is wel een hele drukke, gezellige maand dit jaar. Natuurlijk is het de geboortemaand van Lieke, Sinterklaas komt in het land, dit jaar zijn opa en oma Stieding 40 jaar getrouwd, we gaan nog naar Dolfinarium dus genoeg om over te schrijven.

1 opmerking:

  1. Hij is weer leuk. Een echte feestmaand bij jullie! Hier ook veel verjaardagen, waaronder onze eigen Glenn.

    BeantwoordenVerwijderen