Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

maandag 14 november 2011

Druk weekend

Tja dat was een druk weekend.
Zaterdag was de intocht van Sinterklaas. De echte klaas was heel dichtbij, maar we hebben toch besloten om in het eigen dorp te blijven. Voor Max is dit alles veel te druk en ik moest gewoon werken en voorbereidingen treffen voor zondag dus hadden we gevraagd of Juul bij ons kwam oppassen. In eerste instantie voor Max, maar Lieke vond het eigenlijk wel leuk om met Juul naar de intocht te gaan, geen probleem. Het was gelukkig niet zo druk en Lieke heeft genoten.
's Middags werd Lieke toch wat stiller en bleek ze ook nog koorts te hebben. Vroeg naar bed en gelukkig stond ze de volgende dag weer fris op, klaar voor haar verjaardagsfeest! Het was een hele gezellige dag en Lieke is best wel verwend met leuke kadootjes. Toen de visite bijna allemaal weg was ging Lieke met papa de playmobile manege in elkaar zetten, nog een hele klus. Toen echt iedereen weg was hebben we snel de boel een beetje opgeruimd en zijn we nog een frisse neus buiten gaan halen door een klein stukje te fietsen. Bleek wel een stuk kouder dan verwacht, maar wel even lekker!
Vandaag weer naar school, maar ze is toch niet helemaal fris en fruitig hoor. Misschien nog wat spanningen voor aanstaande woensdag, haar kinderfeestje of misschien toch iets anders. Nou ja nu lekker op de bank rustig aan en we zien het wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten