Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

zondag 29 september 2013

Inkopen gedaan

Over 1 week gaan we alweer naar Texel voor de vijfde keer. Deze keer gaan we een quilt maken voor ons bed, dus een grote quilt die ook nog eens tweezijdig zal zijn, dus best veel werk. Het enige voordeel van dit patroon is dat het meteen gequilt wordt en dus zo goed als af is als alle blokken aan elkaar zitten.
Vorige week zijn mijn moeder en ik op pad gegaan naar onze vaste winkel (www.quiltbee.nl) en zijn weer fantastisch geholpen door Meta. Helaas was het patroon niet duidelijk genoeg en moest in nog heen en weer mailen naar Texel en gisteren ben ik weer naar de winkel gegaan om de boel rond te krijgen. Met hulp van eigenaresse Mabel heb ik niet alleen genoeg stof maar ook een duidelijke omschrijving mee hoe we de quilt in elkaar moeten zetten.

En toen vierde Bowien ook nog eens haar verjaardag en werd meteen geshowd hoe de quilt in gebruik wordt genomen.1 opmerking: