Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

woensdag 27 maart 2013

Lieke

Zo er is weer van alles gebeurd, dus hoogste tijd om het een en ander te vertellen en te laten zien. Afgelopen woensdag hebben we in de klas van Lieke de verjaardag van de juf gevierd. Alle kinderen mochten iets laten zien. In eerste instantie zou Lieke met 2 meisjes een dansje gaan doen, maar ineens was daar een nieuw vriendinnetje en die had thuis een goocheldoos. Dat was toch wel erg leuk, dus andere meisjes afgezegd en met het nieuwe vriendinnetje trucjes leren. Het was echt heel grappig om te zien en de moeder van het vriendinnetje heeft een kort filmpje opgenomen. Helaas lukt het niet om het filmpje op de site te krijgen, dan maar een paar foto's.
 Op school was het ook weer tijd voor het tweede rapport. Wij zijn heel trots op Lieke net als de 2 leerkrachten. Het lezen, daar moeten we nog hard aan werken, maar ik denk/hoop dat het ook te maken heeft dat Lieke lang ziek is geweest. Verder zei de juf dat het een heerlijke meid is, dus ja wat wil je als ouder nog meer horen.
En we zijn nog niet klaar met Lieke; sinds september zit ze op de theaterschool. Gisteren hadden ze, op het echte grote toneel, een uitvoering van de hele school. Alle klassen mochten aan hun ouders/verzorgers/familie laten zien wat ze op school hadden geleerd. Het stukje van Lieke haar groep ging over allemaal eekhoorntjes die een lekker nootje wilde eten (denk aan ice age, de film) Het was een lange avond, maar Lieke heeft van a tot z genoten!

1 opmerking: