Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

maandag 19 november 2012

Feest

Zo, het weekend is weer voorbij en het feest dus ook. Nou ja bijna, want aanstaande woensdag wordt het kinderfeestje nog gevierd, maar dan is het echt klaar. Op vrijdag was het dan zover en werd Lieke 7 jaar. Wij dachten dat Lieke wel vroeg wakker zou zijn, maar niets is minder waar, we moesten haar gewoon wakker zingen. Als kado heeft ze een 3D DS gekregen, althans van ons een gedeelte en van de rest van de viste het grootste gedeelte. Ze is er helemaal super blij mee en nu is het dus oefenen, oefenen en nog eens oefenen tot ze wat verder komt in de spelletjes.
Op school heeft ze vrijdag getrakteerd op kaas en worst en ze werd luidkeels door de klas toegezongen en in de lucht getild door zelf uitgekozen klasgenoten.
's Avonds hebben we gegeten bij opa en oma de Vries omdat Max daar 2 nachtjes ging logeren en Lieke mocht bepalen wat ze wilde eten, je geloofd het niet spruitjes met kaas uit de oven!  Oma de Vries kwam binnen met de schotel en er stonden 7 kaarsjes op dus weer gezongen voor de jarige.
Op zondag hebben we het feest voor familie en vrienden gehouden. Lieke is erg verwend en heeft de hele dag lekker kunnen spelen met de aanwezige kinderen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten