Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

dinsdag 3 juli 2012

Musical groep 2

Gisteren was het dan, na weken te hebben geoefend, tijd om de musical aan de papa's, mama's, opa's en oma's en iedereen die er nog meer was te laten zien. Lieke stond op en was toch wel zenuwachtig, mama al die mensen die dan komen kijken. Ach ze was zeker niet de enige die last had van een beetje plankenkoorts hoor, zelfs de juffrouw voelde iets in haar buik.
Om 13.40 uur mochten wij komen kijken en dat was dan ook meteen de laatste keer. Het was echt heel erg leuk, het duurde niet lang, iets van een half uurtje, maar zo leuk en knap van alle kinderen dat ze wisten wat ze moesten doen en alle teksten konden onthouden van alle liedjes. Trouwens wel leuk om te vertellen dat dit geen bestaande musical is, maar helemaal zelf geschreven door de leerkrachten van de Viermaster. De liedjes hebben ze overal en nergens vandaan gehaald en zo samen een verhaallijn gemaakt. Is echt heel knap gedaan. Wat ik ook zo leuk vond, is dat er 3 keer van spelers werd gewisseld, zo had iedereen wel een rolletje.Lieke was de laatste juf en dat deed ze erg leuk, al zeg ik het zelf.
Nu is het aan Cristian om er een mooie dvd van te maken en aan mij om voor iedereen een kopie te maken.

1 opmerking:

  1. Kan me voorstellen dat je apetrots op haar was. Op de school waar mijn schoondochter les geeft doen de kleuters het ook (hier moest ik de Roodkapje cape voor maken). Bij ons doet alleen groep 8 een musical, maar dit lijkt me ook heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen