Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

maandag 5 maart 2012

Weekend


Zo het weekend is weer voorbij en ik heb er echt ontzettend van genoten. Vrijdagmiddag toen iedereen weg was ben ik meteen begonnen om het naalden etui af te maken en dat is gelukt. Vrijdagavond ben ik uit eten geweest. We hebben heerlijk gegeten bij Boekmans in Dordrecht, echt een aanrader. De locatie is misschien niet helemaal super, maar zodra je binnen bent, vergeet je de buitenkant en waan je je in een kamer vol met boeken. Aan alles is gedacht, het menu lijkt op een boek en ze noemen het geen voorgerechten maar voorwoorden en hoofdstukken in plaats van hoofdgerecht, erg leuk maar vooral erg lekker gegeten. Om een beetje te compenseren voor al dat lekkers was ik op de fiets gegaan, dus meteen weer een paar calorie├źn verbrand.
Zaterdag dus lekker uitgeslapen en na het ontbijt mijn loopschoenen aangetrokken en 2 x 17 minuten gejogd. Was best pittig, maar achteraf heerlijk! De rest van de dag in mijn naaikamer verbleven om een jurk voor Lieke te maken. Hij is zo goed als klaar, nog knopen kopen en de blauwe roosjes aan de voorkant vastzetten. 's Avonds heerlijke salade voor mezelf gemaakt en avondje voor de buis gezeten. Helaas voor de buis wel een pak tuc op, maar is in mijn ogen niet schandalig, had het liever niet gedaan, maar ben ook niet boos op mezelf.
Zondag nog eens uitslapen en niet zoveel spectaculairs meer gedaan, beetje strijken, beetje lezen, toch nog wat schoonmaken en toen waren Max en Lieke weer thuis. Ik heb zelf 's middags de eerste quiltsteekjes gemaakt voor de quilt, dus eigenlijk heb ik alles gedaan wat ik wilde doen.
Hebben jullie ook zo'n lekker weekend gehad?

2 opmerkingen:

  1. Duidelijk een geslaagd weekend voor jou geweest en wat is die jurk leuk geworden! Daar zal ze veel plezier van hebben deze zomer en nu met een t-shirtje eronder! Fijne week en veel plezier met je steekjes,
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een heerlijk weekend. Leuke jurk en een leuk naaldenetui eraan overgehouden! Wij zijn ook uit eten geweest dit weekend, bij oudste zoon en schoondochter (lol). Leuk als je bij je eigen kinderen kunt gaan eten, voelt ook een beetje als uit eten! En hier gaat zoonlief morgen ook staken. Hij is onderwijzer op een school in Houten.

    BeantwoordenVerwijderen