Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

dinsdag 27 maart 2012

Nieuwe broek

Max is in korte tijd enorm vooruit gegaan, niet alleen is hij zindelijk overdag!!! Max kan zich nu ook zelf aankleden. Ja hij wordt echt een grote bink. Aangezien hij dus geen luiers meer draagt, kan hij weer gewone broeken aan, daarmee bedoel ik geen "extra wide" modellen meer voor Max. Dit vond ik een mooie gelegenheid om voor Max weer eens zelf een broek te maken. Ik vind hem erg leuk geworden, alleen is hij iets te lang, dus na het wassen ga ik hem toch maar wat korter maken denk ik.
Nu staat er een volgend project op mij te wachten, waar ik een beetje tegenop zie. Voor Lieke een Jasmine broek met hesje, maar zonder duidelijk patroon en beschrijving, dus dat kan nog wat worden :-)

2 opmerkingen:

 1. Hallo Max,
  Wat een mooie broek heeft jouw mamma voor je gemaakt! Staat je prachtig en wat een mooie kleur!
  Heel fijne zomer en dat je hem maar heel vaak mag dragen grote bink!
  Groetjes aan Mamma,
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat is een heel ander gezicht, Max in een gewone broek. Staat hem veel beter. Mijn complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen