Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

vrijdag 16 september 2011

Open dag

Afgelopen zaterdag was het open dag bij de Schapekop in Nieuwpoort. Eigenlijk hadden Jolanda en ik afgesproken dat we niet meer zouden gaan, maar ik kreeg via de mail een uitnodiging en op de site zag ik het cursusaanbod en was toch nieuwsgierig geworden. 's Middags had ik nog een gaatje tijd over en dus toch alleen op pad. De winkel was niet gemakkelijk bereikbaar wegens dorps braderie of zoiets, maar of het zo bedoeld was, reed er net iemand weg en kon ik mooi het lege plekje vullen. Er was dit keer een verrassend cursusaanbod. Eén quilt vond ik erg leuk en ik twijfel nog steeds of ik het wel of niet moet doen. Dan was er nog een mevrouw met vilten diertjes, erg leuk om te zien. En wat ik helemaal leuk vond was een mevrouw met een workshop verzorgingsproducten maken, super leuk. Beetje prijzig dat wel, maar lijkt me erg leuk. Ik heb haar visitekaartje meegenomen en misschien kan ik het thuis eens organiseren met een huis vol gezellige meiden ahum vrouwen (we zijn tenslotte al ruim de 30 gepasseerd)
Beneden nog even gesnuffeld en gevonden, een mooi klein stoffenpakketje van Moda voor mijn nieuwe hexagonnen project en een haaknaald en 3 bolletjes, want ja haken is misschien toch ook wel leuk en er kan altijd een hobby bij, toch?

1 opmerking:

  1. Leuk Sandra, ben benieuwd of je wat gaat doen! Ik ga gewoon weer met mijn groepje quilten vanaf 27 september. Maar weer wel gewoon met mijn eigen projecten hoor. Ik wil niet steeds wat nieuws beginnen en zo krijg ik mooi weer wat af en het is en blijft erg gezellig vind ik. Succes met haken. Zijn je boekjes al binnen van de bieb. Ik heb hele speciale haaknaalden. Ze zijn te zien op mijn blog. Fijn weekend alvast.

    BeantwoordenVerwijderen