Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

dinsdag 13 september 2011

Familiedag 2011


Zondag was het weer zover, alweer 1 jaar geleden dat we met de familie van Cristian een familiedag hadden. Dit jaar was de organisatie in handen van Cristian, zijn broer en de 2 vrouwen. Mijn zwager en schoonzus hadden eigenlijk heel snel een dagprogramma en voor Cristian en mij was het eenvoudig om ons daarbij aan te sluiten :-)
We begonnen in het wantijpark in Dordrecht en schoonzus had een puzzeltochtje uitgezet. We moesten allemaal vragen over elkaar beantwoorden en dat was heel grappig om te doen. Zo was er bijvoorbeeld de vraag wat de bijnaam van iemand was op de lagere school, of hoeveel schoenen iemand in de kast had staan. Ieder moest individueel de vragen beantwoorden en zo kwam er uiteindelijk een winnaar uit de bus. Joke was de gelukkige en Juul had de meesten antwoorden goed bij de jeugd. Na de puzzeltocht gingen we lunchen, verzorgd door ondergetekende, en daarna richting het centrum van Dordrecht. We hadden een tocht op de fluisterboot geregeld, maar hadden nog wat tijd over om Dordrecht door te lopen. Het was open monumentendag dus dat gaf extra drukte in de stad en mijn schoonmoeder wilde eigenlijk altijd al een een bezoekje brengen aan de bierbrouwerij en dat kon dus zo geregeld worden, erg leuk! De tocht op de boot was ook leuk, maar helaas ging het net even regenen.
Na de boot richting de bowlingbaan, waar we drie banen hadden gereserveerd. Goh wat is bowlen eigenlijk leuk! Voor de kleintjes was er een speciale hulpplank zodat het bowlen wat makkelijker ging en zo had iedereen het prima naar zijn zin. Na het bowlen nog een hapje eten en toen was de dag voorbij. Voor ons zit het er voorlopig weer even op, wij mogen het over 5 jaar weer organiseren, maar we kijken nu al uit naar volgend jaar.

1 opmerking:

  1. Ziet er gezellig uit. Wij houden de laatste jaren familieweekend en huren de boerenschuur af in Ottoland, daar kunnen alle mensen van ver ook blijven slapen in echte bedsteden. Verder doen we heerlijk leuke spelletjes, iedereen maakt wat te eten klaar voor het avondeten (er is ook een grote keuken bij) en proeven maar van elkaar. Wij zijn inmiddels met meer dan 30 man, want er komen er steeds meer bij met een partner en zo zie je elkaar nog eens een keer allemaal tegelijk en mijn schoonmoeder vindt het geweldig en zo heeft niemand "de rommel ervan".

    BeantwoordenVerwijderen