Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

woensdag 17 juni 2015

Moestuin

Vandaag ben ik er helemaal vol van. Vorig jaar heb ik mij bij de gemeente inlaten schrijven voor een volkstuin/moestuin in ons dorp. Een kennis van mij heeft er één en die zei dat het snel zou gaan, zeker bij de tuinen waar zij tuint. Dat viel helaas ietwat tegen. Maar nu een jaar verder ben ik dan toch door de gemeente bericht en mocht ik kiezen uit 2 tuintjes. Helaas door slechte communicatie zijn het tuinen die al langere tijd niet gebruikt, maar wel verhuurd zijn. Dit resulteert in héél véél onkruid. Ik kon kiezen uit 2 tuinen, met een oppervlakte van 73 of 58 vierkante meter. Ik heb in overleg met het thuisfront en op basis van mijn onderbuik gevoel voor de laatste gekozen.
Door die eerder genoemde slechte communicatie van de gemeente met de vorige huurders is het wel een slechte tijd om met een tuin te beginnen, al het zaaien en planten is achter de rug, maar niet geklaagd, ik heb een TUIN!
Het wordt de komende tijd dus veel onkruid verwijderen, spitten, misschien toch wat planten, plannen bedenken, bemesten, aangrenzende sloot rietvrij maken en misschien iets van steiger maken en vooral genieten van het feit dat ik nu ook bezitster ben van mijn eigen moestuin!
Deze foto is vorig jaar gemaakt toen ik al ben wezen kijken, echter dit was de 73 m2 tuin, maar qua onkruid lijken ze wel op elkaar :-)

1 opmerking:

  1. Ohhhh das wel heeeel veel onkruid he! Voorlopig hoef je je niet te vervelen! Veel plezier met moestuinen!

    BeantwoordenVerwijderen