Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

donderdag 3 juli 2014

tweede operatie

Gisteren stond de tweede operatie gepland voor Lieke, nu haar rechteroor. Omdat de eerste zo goed was gegaan zijn we er niet echt zenuwachtig voor geweest, ten minste ik niet, Lieke vond het uiteraard toch wel weer een beetje spannend. Grote hond ging weer mee naar het ziekenhuis en nadat we waren ingecheckt, kreeg Lieke vrij snel medicatie toegediend om haar wat ontspannen te maken. Nou dat werkte super goed, ze leek wel dronken.
Om 8 uur was ze onder narcose en kon ik op haar wachten en tegen half 10 kon ik alweer naar de verkoeverkamer om haar op te halen. Slapen wilde ze niet meer, tv kijken lukte nog niet echt, ze zag nog steeds een beetje dubbel, dus heb ik veel voorgelezen. En toen begon het wachten op de dokter, die haar haar ontslag zou geven. Om 13.00 uur kwam hij dan eindelijk en mochten we lekker naar huis. Omdat ze zo stoer is geweest, beide keren, kreeg ze een loomdoos met mooie kleuren elastiekjes en een hele stevige haaknaald, waar ze thuis meteen mee aan de slag ging.
In de avond kreeg ze een beetje last van haar oor en is ze met een paracetamolletjes naar bed gegaan. Onrustige nacht want haar verband zakte steeds af. Toch wilde ze graag naar school, maar om half 12 belde de juf dat het niet meer ging. Weer een paracetamol en nu gaat het weer goed. Dus iets meer last dan de vorige operatie, maar omdat het haar rechter oor is, heeft ze wat meer last, het is haar slaap oor, dus dat is wat lastig. Ik ga ervan uit dat het elke dag wat beter zal gaan en over 6 weken, als we op vakantie gaan, kan ze lekker zonder oordoppen zwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten