Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

vrijdag 6 december 2013

Sinterklaas

6 december en alle Sinterklaasperikelen zijn in onze familie weer voorbij. Het weer een leuk feest en Max en Lieke hebben weer genoten. De schoenen zijn thuis wel 3x gezet en elke keer zat er toch weer iets leuks in. Max vond het prachtig en Lieke, die het grote geheim nu weet, deed leuk mee. Woensdag kwam Sinterklaas bij Lieke op school aan. Alle groepen 1 t/m 4 mochten ook nog bij Sinterklaas op bezoek in de gymzaal en tot die tijd werd er in de klas leuke spelletjes gespeeld. 


Gisteren was er ook bij Max op school Sinterklaasfeest. Eerst buiten wachten met zingen en dansen op Sinterklaas en ook hier mochten een aantal groepen Sinterklaas in de gymzaal bezoeken. Tussendoor was er voor Max een pietenparcour en een heus pietendiploma gehaald.  Na school nog bij opa en oma Stieding geweest, waar ineens 2 pieten met 2 grote zakken aankwamen waar kadootjes voor de kinderen inzaten. Wat een verwennerij toch ieder jaar.

1 opmerking:

  1. Het blijft een fantastisch kinderfeest! Je kunt zien dat ze hebben genoten! Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen