Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

zaterdag 29 juni 2013

Lang geleden

Het lijkt wel of ik niet meer regelmatig een blog kan bijhouden. Nou ja, het worden zo wel lange verhalen met veel foto's :-). Eens even kijken welke foto's ik in mijn bestand heb staan. Oh ja hier zie je Max en Lieke lekker smikkelen van een vrijdagavond maaltijd bij opa en oma de Vries. Vrijdag is visdag daar en Lieke is helemaal verzot op tonijnbiefstuk, ja ze heeft een dure smaak. Max zit heerlijk te genieten van kibbeling.
 Dit jaar hebben we met ons vogelhuisje voor de koolmeesjes hele avonturen beleefd. Ik was zo blij dat er leven was in het huisje. Alles ging heel goed tot op een dag het uitvliegen ging beginnen en er een buurtkat met één van de beestjes aan de haal ging. Het diertje uiteindelijk gevangen en de dierenambulance gebeld. Die kwam de volgende dag om het beestje weer terug in het huisje te stoppen, dat zou het beste zijn. Nog geen dag laten was het tijd voor alle diertjes om uit te vliegen en toen ging er nog een ekster met het gewonde diertje vandaar. Brr de natuur is mooi, maar oh zo gruwel soms. Nou ja volgend jaar meer geluk, hoop ik.
 Op zaterdag 8 juni had Lieke van de gymnastiek een flashmob. Ze hadden er weken voor geoefend en gelukkig was het een hele mooie dag. Lieke moest in een geel t-shirt verschijnen want zij stond in de binnenste ring, de meiden aan de buiten kant moesten een blauw t-shirt aan. Spannend allemaal, maar het ging best goed. Ik vond het geluid wel erg hard staan, maar ja de mensen kwamen er wel op af :-). Daarna zijn we doorgegaan naar de heerlijkheid, dat is een landwinkel met extra's. Ze hadden die dag een soort van open dag zodat we door de boomgaard mochten wandelen en de kinderen mochten voor weinig een ritje op een pony maken. Vriendin Rhodé was op beide gelegenheden ook van de partij. Kortom een gezellige dag.
 Op zondag 16 juni was het weer zover, het circus van de cliniclowns stond in Dordrecht en wij waren van de partij. Op de heenweg hadden we cd opgezet zodat we de liedjes luidkeels mee konden zingen. Max geniet er elke keer weer van, maar ook voor Lieke is het nog steeds erg leuk. Ik vind het zo knap wat die mensen doen en wij zijn zo dankbaar dat we dit mee mogen maken. Genieten!
 Op vrijdag 21 juni mocht ik met de klas van Lieke mee naar de natuur en vogelwacht. Op zoek naar insecten, in het water, in de bomen, in de struiken overal. Gelukkig hadden we ondanks de dreigende luchten een droge dag. Super leuk weer.
 Tot slot vieren Cristian en ik vandaag feest. We hebben een 3 gelegenheden samen gevoegd om eens een iets groter feestje te vieren. In oktober 2012 werd ik 40 jaar, in mei 2013 werd Cristian 40 jaar en in diezelfde maand waren we ook nog eens 12,5 jaar getrouwd. We hebben de speeltuin afgehuurd en de hele familie + wat vrienden uitgenodigd om dit met ons te vieren. Het was van de week even spannend, maar het ziet er buiten helemaal niet verkeerd uit. We hebben er zin in dus laat het feest maar beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten