Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

dinsdag 11 september 2012

Druk en rustig aan

Op het moment heb ik het best wel erg druk met van alles. Scholen zijn weer begonnen en ik ben klassenmoeder van Lieke en help dus 1x per week met de gymles. Per deze week heb ik een tweede baantje aangenomen voor 3 avonden in de week en als dat bevalt kan ik misschien de zaterdag baan (post) opzeggen. Vorige week begonnen met de cursus gewichtsconsulente, 2 ochtenden per week thuis studie. Loop nog 1x in de week bij fysiotherapie voor hielspoor, schouderpijn en knie blessure (tja je wordt ouder hè). 1 avond in de week met Max naar de zwemles, 1 avond in de week achter de bar bij de sportschool en dan ook zelf sporten. Tja zo blijft er per week weinig vrije tijd over voor hobby. Als het goed is, is deze drukte tijdelijk maar ja je moet ergens keuzes maken en dus kies ik nu voor mijn studie en niet voor de hobby. Het zal dus ook wel rustig op het blog zijn, maar je weet het nooit misschien heb ik zo af en toe toch iets te melden.

3 opmerkingen:

 1. Zo meid, dat is inderdaad niet rustig ;-). Maar je hebt groot gelijk hoor, lekker doen waar je zin in hebt. Het zal een beetje plannen zijn zo nu en dan, maar dat komt vast wel goed. Succes met je studie en je fysiotherapie.

  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge....je lijkt wel zo'n klein baasje! Maar allemaal leuke dingen..dusdan zou het te doen moeten zijn toch!! :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een druk baasje (lol). Ben natuurlijk wel benieuwd naar je nieuwe baantje. Succe smet alles.

  BeantwoordenVerwijderen