Welkom op mijn blog

Ik ben Sandra, geboren in 1972 en moeder van Max (2003) verstandelijk gehandicapt en autistisch en Lieke (2005) ondeugend en lief, getrouwd met manlief Cristian sinds 2000. Mijn hobbies zijn kleding maken, quilten, taarten maken, koken, tuinieren en lezen, genoeg dus om daarover af en toe eens iets te vertellen
Ik vind het leuk dat je langskomt en zou het ook leuk vinden als je af en toe een berichtje achterlaat
.

donderdag 23 februari 2012

Son-R-test

Max zijn indicatie voor school loopt af en daarom is het noodzakelijk om hem weer opnieuw te testen. Dit gebeurd door middel van een Son-R-Test. De Son-R test is een intelligentie test waarbij het gebruik van gesproken of geschreven taal niet noodzakelijk is en daarom heel erg geschikt voor kinderen met een verstandelijke handicap, zoals Max. Afgelopen dinsdag hebben we hiervan de uitslag gekregen. De laatste test was van bijna 4 jaar geleden en toen was Max zijn leeftijd indicatie 2,9 jaar en nu is dat 4,7 jaar! Goed hè. Hij gaat dus nog steeds vooruit. Ook kregen we te horen dat Max na de grote vakantie naar een nieuwe klas gaat, ook weer een sprongetje. Dat doet ons ouderhart weer goed.

1 opmerking:

  1. Kan me voorstellen dat je hier heel blij van wordt. Super voor jullie hele gezin. En wat schiet de quilt nu lekker op zo. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen